Kurti: Dao sam Vučiću tri knjige, dobio tri uvrede, Srbija je došla na Kosovo genocidom i otišla genocidom

Image CAPTCHA
Unesite karaktere prikazane na slici.
kojot mirkovski
19. Jul 2021.
Genocidasi ste jedino vi Albanci. Zna se ko je cinio genocid nad Srbima uz, najpre osmansku, a potom nemacku, austro-ugarsku, nacisticko-nemacku pa americku i britansku podrsku i zastitu. A takodje je poznato i ko najvise voli da govori neistine. Sve je poznato i kako ste vi Albanci "pregovarali" u Rambujeu i Parizu...
PR
19. Jul 2021.
Eh da je samo nad Srbima. Isterali su većinu Roma sa Kosova, većinu Turaka, većinu Goranaca čak i Bošnjaka iz Vitomirice. Skoro sve preostale Janjevce. A ni Albanci katolici iz Metohije nisu bolje prošli.
mario marko del tintoreto
19. Jul 2021.
Znaju Srbi sa Kosmeta vrlo dobro vasu albansku "posvecenost" postovanju ljudskih, nacionalnih i ostalih prava. Znaju to jos pre 1878...
tosa
19. Jul 2021.
Cuj, tzv. Kosovo bilo pod protektoratom. Vi ste i sad protektorat...
Oprem dobro
19. Jul 2021.
Ma sta nam naprica gospodine Kurti??Hahaha o cemu ti pricas, ti mora da zivis na Marsu ,,covece!!!!!
::..Prishtina Server..::
21. Jul 2021.
Prica istinu. Vi samo jednu verziju znate i to sto vam je pogodno. Citajte o Kostu Novakovic tu imate odgovore sta se desilo u 19tom veku.
Dardanija=Srbija
19. Jul 2021.
Imao je priliku Kurti da pomene genocid i Grcima koji su posle prvog i drugog svetskog rata, spakovali od 300 do 500 hiljada Albanaca iz Čamurije i poslali u Albaniju a sve zbog saradnje sa agresorom. Istini za volju to je uradila i Srbija iz današnje južne Srbije ali je takođe istina , što se ia popisa može videti da je Albanaca na tim prostorima bilo od 10% do 15% i da su se tu uselili nakon seobe Srba i takođe bili saradnici okupatora.