Selaković: Ako Priština prekrši obaveze, znamo šta nam je činiti

Image CAPTCHA
Unesite karaktere prikazane na slici.
Miki
02. Avgust 2021.
Ali rok je kraj avgusta, posle toga svako radi kako zeli...Iz kog razloga Srbija ako ima 10 zemalja koje zele da povuku priznanje ne insistira kod tih zemalja da toci urade vec u septembru??!!
Miodrag iz Peći
02. Avgust 2021.
Ja mislim da neće biti ni novih priznavanja ni novih odpriznanja jer to ništa ne znači sve dok otpriznanje ne izvrše Amerika, Engleska i Nemačka ili priznanje Rusija i Kina.
Kosovo će sve učiniti da preko ulasaka u UNESKO "Zauzme" srpsku kulturno istorijsku baštinu ili da "Genocidašenjem Srbije i Srba" krnji ugled Srbije. Zato Srbija treba doneti zakon kojim se krivično goni svako ko govori o genocidu u Srbiji i Srpskoj ali i insistirati na genocidu kosovskih Albanaca nad Srbima. Presude specijalnog suda za ratne zločine UQK 1999 /2001 će nam u tome mnogo pomoći jer je genocidašenje kosovskih Albanaca usmeren tom cilju da minimizira zločine UQK ili ih učini opravdanim i izazvanim ali su prevideli jednu stvar a to je da je haški sud za zločine u bivšoj jugoslaviji završuo sa radom a ovo su zločini učinjeni posle devetog juna '99.
Volkov
02. Avgust 2021.
Smatram da svako odpriznanje i te kako znaci, pa cak i ako dodje od manjih drzava, a da ne pricamo o nekoj Madjarskoj ili Ceskoj? Svako odpriznanje je pobeda za medjunarodno pravo i trn u oku okupatoru, koji bi u tom slucaju sve vise uvidjao da je projekat Kosovo republjik propali projekat.