Bajden uništava Trampov istorijski dogovor Kosova i Srbije

Image CAPTCHA
Unesite karaktere prikazane na slici.
Nanan
07. Septembar 2021.
To je intimni sporazum Grenela i Vucica, tako da je normalno da se to ne tice Bajdena.
Dušan Silni
08. Septembar 2021.
O kakvoj intimi može ovde da, se govori? Šiptari jednostavno ništa ne poštuju i mislim da bi Srbija trebala da prekine sa bilo kakvim razgovorima, da napravi moratorijum na svemu potpisanom sa naše strane i da počne više da insistira na implantaciji rezolucije 1244 i na povratku srpske vojske i policije na Kosmet
Miodrag iz Peći
07. Septembar 2021.
Veoma iscrpna analiza mogućih dometa Sprazuma u Vašingronu 04.septembra prošle godine. Čovek koji je pibedio kacer uz to i gej dobro zna šta znači biti otpisan i diskriminisan i naravno put ozdravljenja i progresa. U ovo doba korona virusa najbolje smo osetili zatvorenost i učaurenost. Svakodnevno 24/7 bukjeći u displej mobilnog ili laptopa prebrojavamo obolele i mrtve ostatak vremena se sa setom sećamo lepih dana i istovremeno optužujemo druge za zločine pravdajući naše. Zatvoreni među četri zida u nemoći istresamo se na članove uže porodice i tako otuđujemo sebe od drugih. Grenel je sve to znao i zajedno sa Trampom predložio da kroz tzv. "Četiri Slobode" i investiranjem u infrastrukturu pobedi visoke zidove i gvozdene kapije nacionalizma i revanšizma. Moderan političar sa modernim pragmatičnim pristupom rešavanja stvari. Ovom prilikom neću da optužujem ni Kosovo * a ni Srbiju. Ali, jedno nikada neću zaboraviti (a verujem i Albanci sa KiM) zašto se ne dozvoli Srbiji da pomogne svima na KiM i zašto umesto vakcina i testova traže priznanje ubijajući svakodnevno po 30-tak i Albanaca i Srba... Zašto terate one Srbe i Albance da putuju do punktova u Srbiji da bi se vakcinisali i zašto pretite sankcijama onim Albancima koji su se u Srbiji vakcinisali.
Da je zaživeo Vašingtonski Sporazum svega ovog ne bi bilo i Kosovo * bi možda bilo bliže svom krajnjem cilju priznanju od strane Srbije.