Kurti za otvaranje arhiva OVK: Nemamo šta da krijemo

Image CAPTCHA
Unesite karaktere prikazane na slici.
mara
13. Septembar 2021.
Zapretio OVK jeli Kurti...bolje kazi da nema arhiva da ne bi nestao kao Haradinajevi svedoci..,udri kazi Srbija je kriva i za rat u Avganistanu ne samo u regionu.Dobro ocigledno je da ne volis Srbe a koga je uopste briga sto ti ne volis Srbe,ne znas sta ces od muke.Prvo nesposoban si za tu funkciju nisi doraso da budes premijer pa cak i Kosova,ti si u rangu portparola neke stranke jer nemas argumente za dobrog politicara,plasis se OVK znas kako oni rade ako im nesto nije po volji oni su te oslobodili i kraj.Sta ce stranka tebi uopste ti nemas mozga trebao si da budes u stranci Haradinaja i tacka ili nekog drugog iz OVK.
Miodrag iz Peći
13. Septembar 2021.
Kako je Adem Demaći bio ideolog i vrhovni komandant UQK i zašto si ti bio njegov potparol. Svuda tvrdite da je UQK bio organizovana vojska sa generamima, komandantima vojnih oblasti. Organizovali ste "Ustanke" i u Srbiji i u Severnoj Makedoniji. Organizovali ste 17.mart i pogrom 2004.godine iorganizovano porušili i popaluli 130 manastira, crkvi i crkvišta kao i sva hrišćanska groblja i sve ste to rsdili pomoću golubova pismonoša i dimnim signalima... Ma ne moj?!
P. S. Ne otvaranjem arhiva UQK šritite i srpske službe sa kijim ste usko sarađivali. Ma dajte, pa YUMKO vam je šio uniforme. Ko su bili Srbi koji su postavljali lokatore. Ko je nalogodavac i izvršitelj streljanja dece u kaficu "Panda" u mojoj Peći. Ko je ubio Fehmi Aganija i ko stoji iza mnogih političnih ubistava sve do atentata na Ibrahima Rugovu...
Ana
13. Septembar 2021.
Pa jel Kosovo pod medjunarodnom upravom ili je samostalno kako vi kazete.Tebi kada je u pitanju pedu i zivot kazes medjunarodnom upravom a kada je u pitanju priznanje i sastanak sa predstavnicima EU i Amerike onda je republika kosovo.
Stefan
15. Septembar 2021.
Naravno da nemate sta da krijete. Za vas je
to bilo legalno ubijanje zarad samostalnosti
gde ste od silnog posla toboze zaboravili
da popisete sve koje ste pobili, ili odveli u zutu kucu.