Cakoli: Ako Vrhovni sud ne promeni odluku Izbornog panela, Balje umesto Hodžić u skupštini

duda balje adrijana hodžić
Izvor: http://radiogora.org

Ako Vrhovni sud ne uloži žalbu ili promeni odluku Izbornog panela za žalbe i podneske o poništavanju dela glasova političkih stranaka iz bošnjačke zajednice, tada će Duda Balje iz stranke Socijaldemokratske unije dobiti poslanički mandat, najavio je Eugen Cakoli iz Demokratskog instituta Kosova.

Cakoli je na društvenoj mreži Fejsbuk pojasnio i da to znači da će poslanički mandat u tom slučaju izgubiti Adrijana Hodžić.

"Ako se na odluku Panela o otkazivanju dela glasova političkih subjekata bošnjačke zajednice ne promeni Vrhovni sud, umesto Adrijane Hodžić poslaničko mesto će osvojiti Sociajldemokratska unija, sa kandidatom Dudom Balje“, napisao je Cakoli.

Podsetimo, Izborni panel za žalbe i predstavke Kosova je odlučio da se ponište glasovi koje su bošnjački politički subjekti dobili u opštinama sa srpskom većinom, u Zubinom Potoku, Štrpcu, Ranilugu, Gračanici, Partešu, Klokotu, Novom Brdu, Severnoj Mitrovici, Zvečanu i Leposaviću.

Poslednji Janjičar
08. Mart 2021.
Ako Duda Balje probije led i sa njenim spletkama uđe u Skupštinu, Kosovo za sledećih 20 godina neće biti primljeno u članstvo EU. Duda, Emilija su jake na Kosovu, dok van Kosova postoje ljudi čije se mišljenje i te kako poštuje.
Molimo Vas objavite naše komentare.
Unapred zahvalni.