Nagavci se izlečila od koronavirusa i zahvalila zdravstvenim radnicima

Arberie Nagavci
Izvor: Reporteri

Arberie Nagavci iz Samoopredelenja oporavila se od infekcije korona virusa zbog čega je nedelju dana bila hospitalizovana u Univerzitetskom Kliničkom Centru Kosova, a zdravstvenim radnicima je uputila duboku zahvalnost što se, uprkos teškim uslovima u kojima rade i nedostatku lekova, bore za zdravlje svojih pacijenata, prenosi Kosovo Pres.

Nagavci je zahvalila zdravstenim radnicima koji se uprkos svim poteškoćama i nedostatku lekova bore za zdravlje svojih pacijenata i navela da se vraća svojim redovnim dužnostima.

„Negativan korona virus nalaz, a pozitivnost i nova energija za poslove koji nas očekuju. Posle dve nedelje od oboljevanja od korona virusa, od kojih sam nedelju dana bila hospitalizovana u Kliničkom centru, počela sam da se oporavljam i vraćam aktivnostima i poslu“, istakla je Nagavci.

Nagavci je izrazila zahvalnost i podršku zdravstvenim radnicima .

„Želim da izrazim duboku zahvalnost svim zdravstvenim radnicima u Kliničkom centru,  domovima zdravlja i apotekama. Iako su prenatrpani poslom i suočeni sa mnogim izazovima, uključujući nedostatak lekova i time što su primorani da od pacijenata zahtevaju da sami kupe određene lekove, bili su na vrhunski profesionalnom nivou dužnosti. Briga koju su nam pružili, njihovo iskustvo i priprema, daju mi nadu da ćemo prevazići brojne poteškoće  zdravstvenog sistema.“

Članica Samopredeljenja je uputila želje za brz oporavak svih obolelih od koronavirusa i pozvala na strogo poštovanje zaštitnih mera.

 „Želim brz i lak oporavak svima onima koji se još uvek suočavaju sa ovim virusom. Molim vas da jako vodite računa o sebi i svojim voljenima, poštujete preporučene mere i čuvate svoje zdravlje“, navela je Nagavci.