Spirić: Vakcinišete se kako bismo se što pre vratili normalnom životu

Sastanak Spirić i direktori javnih preduzeća
Izvor: Opština Severna Mitrovica

Predsednik Privremenog organa Opštine Kosovska Mitrovica održao je danas sastanak sa direktorima Javnih preduzeća i ustanova čiji je osnivač Opština Kosovska Mitrovica.

"Upućuje se apel i pozivaju se svi zaposleni u javnim preduzećima i ustanovama, kao i svi naši sugrađani, da u cilju popravke opšte slike  javnog zdravlja stanovništva i izlaska iz krize izazvane pojavom kovida -19, masovno odazovu pozivu države na opštu vakcinaciju", kaže se u saopštenju PO Kosovska Mitrovica.

Kako se napominje, Republika Srbija je uložila maksimalne napore u nabavci vakcina, obezbeđivanju punktova i osoblja , kao i obezbeđivanju besplatnog prevoza za sve zainteresovane  do punkta za vakcinaciju u Raški.

"Činom vakcinacije, pored zaštite sopstvenog zdravlja doprinećemo i poboljšanju opšte zdravstvene situacije na teritoriji Opštine Kosovska Mitrovica  kako bismo se što pre vratili normalnom životu, kulturnim i sportskim dešavanjima, programima za mlade, realizaciji svih infrastrukturnih i komunalnih projekata, redovnom pružanju usluga svim korisnicima socijalne pomoći i davanja kao i svim drugim uslugama na korist naših sugrađana", kaže se u saopštenju.

korona
22. Mart 2021.
A kafici puni!!!