Opština Gračanica predala kombi na upotrebu JKP "Ekologija"

srđan popović
Izvor: Opština Gračanica

U cilju pomoći i unapređenja rada, predsednik Opštine Gračanica Srđan Popović predao je danas direktoru Javno komunalnog preduzeća "Ekologija" Dejanu Dimitrijeviću na upotrebu i korišćenje kombi vozilo koje će ovom preduzeću pomoći u poboljšanju komunalnih delatnosti.

Kako se navodi u saopštenju Informativne službe, nakon primopredaje vozila, Popović je istakao da je na terenu vidljiv rad JKP "Ekologija“ i da veruje da će rad ovog preduzeća pomoći da opština Gračanica postane zdravija i čistija sredina.

"Zaštita životne sredine i očuvanje javnog zdravlja u uslovima globalne pandemije za opštinu Gračanica su danas od velike važnosti. Ovo je naš skromni doprinos da pomognemo Ekologiji da unapredi svoj rad kako bi bili na većoj usluzi građanima od kojih takođe očekujemo veću brigu u zaštiti životne sredine“, rekao je Popović.

Direktor "Ekologije“ Dejan Dimitrijević zahvalio je opštini Gračanica na činjenici da je prepoznala značaj rada ovog preduzeća i najavio pojačan rad u cilju zaštite životne sredine.

"Svakodnevno smo na terenu i nastojimo da svojim radom damo primer svima kako se treba odnositi prema životnoj sredini. Vozilo koje smo danas dobili biće nam velika potpora u radu. Trudimo se da smo podjednako zastupljeni u svim mestima naše opštine. Ostajemo servis koji je na usluzi svim građanima“, kazao je Dimitrijević.

Kako se navodi u saopštenju, JKP "Ekologija“ u ovoj fazi rada svoje aktivnosti pojačala je u smeru sprečavanja širenja kovida-19, što se pre svega odnosi na dezinfekciju, redovno odnošenje smeća, čišćenje divljih deponija i održavanje javnih površina.