Er Srbija direktnim letom za Ohrid od 2023. godine

Er Srbija
Izvor: Kosovo Online

Srpska nacionalna avio-kompanija Er Srbija počeće da leti za Ohrid od 5. juna 2023. godine. Pored Ohrida, Er Srbija u istom mesecu uvodi letove i za Varnu i Krakov.

Avio karte za ove nove destinacije su već u prodaji. Кarte do Ohrida dostupne su po ceni počev od 49 evra, do Varne počev od 59 evra, a do Кrakova počev od 69 evra po smeru u ekonomskoj klasi.

Er Srbija će tokom letnje sezone 2023. leteti na 22 nove destinacije na koje nije letela u letnjoj sezoni prethodne 2022. godine. Srpska nacionalna avio-kompanija će leteti četiri puta nedeljno na nove destinacije Poljsku, Bugarsku i Severnu Makedoniju.

“U proteklom periodu najavili smo 19 novih destinacija za letnju sezonu 2023. Uz Кrakov, Ohrid i Varnu, biće ukupno 22 nova grada do kojih će putnici moći da putuju Er Srbijom. Ponosni smo na činjenicu da se, uključujući i čarter destinacije, u predstojećoj letnjoj sezoni približavamo
broju od skoro 100 destinacija u našoj rastućoj mreži“, kaže direktor komercijale i strategije Er Srbije Boško Rupić.

Iz Ohrida i Varna, preko Beograda, putnici će imati dobru povezanost sa nizom destinacija u mreži Er Srbije, kao što su Diseldorf, Berlin, Кopenhagen, Hamburg, Frankfurt, Prag, Cirih, Rim, Venecija, Bolonja, Beč, Ljubljana, Zagreb, Podgorica, Oslo, Amsterdam i Njujork.