Drecun: Nazim Bljaca je bio u Beogradu da svedoči protiv OVK

Milovan Drecun
Izvor: Facebook

Predsedavajući parlamentarne komisije za Kosovo i Metohiju Milovan Drecun rekao je da je Nazim Bljaca boravio neko vreme u Beogradu, radi svedočenja protiv Oslobodilačke vojske Kosova, prenosi Reporteri.

"Sećate se Nazima Bljace, koji je bio zaštićeni svedok. Boravio je u Beogradu i bio je spreman da svedoči“, rekao je Drecun za televiziju Hepi.

Prištinski mediji podsećaju da je izjava Nazima Bljace 2009. godine  izazvala veliku pažnju i odmah je od Euleksa dobio status zaštićenog svedoka.

Drecun je već nekoliko puta u javnosti potvrdio da je Specijalni sud od Srbije dobio materijale za podizanje optužnica protiv bivših komandanata OVK.

"Srbija je dostavila najvažnije dokaze Specijalnom sudu, kompletnu strukturu OVK i pripremili smo poseban dosije u vezi sa zločinima," istakao je Drecun

 

Ja
07. Decembar 2020.
Sve da se poniste zlocinci velike zlo dela su narodu pocinile jako su taj narod mucili cak i decu svasta i svacega su tom narodu pocinile to im nece ni Bog sam oprostiti ponistite sav taj zlo i zlocine zajedno snjime !!!!!!!
Xhevdet
18. Januar 2021.
Dali qe vama bog oprostiti srebrenicu dali vama bog oprostiti 1400 deca na kosovo ubijeni dali bas bog oprostiti batajnicu dali vas bog oprostiti izgorele tela albanaca u zhelezdaru pravlenja puta iznad tela albanaca znam da vas to ne dopada ali nadam da buete korektno