Humanitarni bazar za malu Doroteu Stanković održan danas u Leposaviću

Dorotea Stanković
Izvor: Kosovo Online

Humanitarni bazar koji ima za cilj prikupljanje novčanih sredstava za lečenje male Dorotee Stanković, održan je danas u Leposaviću. Akcija je bila realizovana na dve lokacije - ispred zgrade Opštine Leposavić i zgrade Učiteljskog fakulteta.

Organizator humanitarne akcije bio je Studentski parlament Učiteljskog fakulteta u Prizrenu sa sedištem u Leposaviću zajedno sa svojim profesorima.

“Učiteljski fakultet se uvek rado odaziva  svim humanitarnim akcijama koje se organizuju na ovim prostorima. Danas je studentski parlament poželeo da pomogne devojčici iz Leška, Dorotei Stanković i njihova ideja je bila da im mi kao profesori pomognemo u sakupljanju sredstava kroz pripremanje raznih kolača i peciva i da na taj način pomognemo maloj Dorotei da prohoda”, rekla je za Kosovo onlajn profesorka Vesna Minić.

Studenti fakulteta zahvalili su profesorima i dekanu što su im izašli u susret i pomogli u organizaciji ove akcije.

“Htela bih da se zahvalim profesorima kao i dekanu prof. dr Radomiru Arsiću što su nam izašli u susret da na ovaj način pomognemo maloj Dorotei da prohoda. Mi smo uložili dosta truda i ljubavi da se ovaj humanitarni bazar održi i mislim da smo u tome uspeli”, rekla je student fakulteta Danijela Joković.

Oni su na kraju pozvali sve da se uključe i na taj način doprinesu da mala Dorotea konačlno prohoda.

"Uključite se i dajte svoj doprinos za Doroteinu lepšu budućnost", poručili su organizatori.