Iguman Janjić odgovorio Florijanu Biberu: Pravda na Kosovu se sprovodi na etničkoj osnovi

sava janjić
Izvor: BBC

Iguman manastira Dečani Sava Janjić u objavi na Tviteru upitao je kako se dogodilo da se odluke Ustavnog suda Kosova sprovode selektivno.

“Odluka Suda o priznavanju vlasništva nad zemljištem u manastiru Dečan ignorisana je 4 godine, a da nije kažnjena. Pravda koja se sprovodi na etničkoj i proizvoljnoj osnovi nije test napretka”, napisao je Janjić.

On je na ovaj način odgovorio na objavu na Tviteru Florijana Bibera, koji je naveo da je odluka Ustavnog suda Kosova pokazala "ključno nasleđe međunarodne izgradnje države na Kosovu i u Bosni: nezavisni Ustavni sud".

 

mark
22. Decembar 2020.
gledaj posao boga bre ne bavi politikom politiku ima sheshel pavkovic dacic legija ti samo bekieaj
Miodrag iz Peći
22. Decembar 2020.
Kada neustavno uzurpirate nečiju imovimu i sud to proglasi neustavnim onda to nema nikakve veze sa Bogom već sa državom. Nego država Kosovo * ne pištuje ni odluke koje je sama donela i potpusala npr. Briselski Sporazum.
Ja
22. Decembar 2020.
Zasto Biber pise nepravdu kosovo je srpsko istorijsko pravo to je srpska drzava sto su srbi pobedili na kosovskom boju kosovo je illegalno i smesteno od illegalne kriminalne politike sa lazima i nepravdama kosovo je deo srbije sa pravdom i istinom albanski teroristi su etnicki albanski teroristi zasto ne vidite istinu jer istina je nema nikskvih lazi to rade samo oni sto istinu i pravdu kriju od istine!!!!
Ja
22. Decembar 2020.
Kosovo je deo srbije kosovo je srbija i to je pravda i istina !!!!!!!
Ja
22. Decembar 2020.
I istina je da se kosovo sprovodi na etnickoj osnovi ceo svet vidi istinu samo je vi ne vidite!!!!!!
Marko
22. Decembar 2020.
Živ bio igumane Savo.