Jović u poseti opštini Kosovska Kamenica i manastiru Draganac

Damjan Jović, Kancelarija za KiM
Izvor: © Kosovo Online

Zamenik direktora Kancelarije za Kosovo i Metohiju Damjan Jović obići će danas opštinu Kosovska Kamenica i sa rukovodstvom Opštine i Okruga razgovarati o aktuelnoj situaciji, a potom obići socijalno ugrožene porodice i manastir Draganac.

Jović će u Ranilugu, u zgradi Privremenog organa Opštine Kosovska Kamenica održati sastanak sa članovima Privremenog organa ove Opštine i načelnikom Kosovsko-pomoravskog upravnog okruga Radovanom  Stojkovićem, saopšteni je iz Kancelarije za Kosovo i Metohiju.

Obići će i četvoročlanu porodicu Slobodana Popovića u selu Korminjane, kojoj će Kancelarija za KiM pomoći u rešavanju stambenog pitanja, a na mestu gde se nalazi njihova kuća, sredstvima Kancelarije biće izgrađen vrtić.

Planirano je da Jović obiđe socijalno ugroženu porodicu Stojana Antića u selu Donje Korminjane i porodicu Aleksandra Kostića u selu Tomance, predviđena je i poseta šestočlanoj porodici Miloša Savića u selu Veliko Ropotovo.  

Damjan Jović će u manastiru Draganac razgovarati sa igumanom Ilarionom.

Posetu opštini Kosovska Kamenica zamenik direktora Kancelarije za Kosovo i Metohiju Damjan Jović završiće obilaskom socijalno ugroženih porodica Vlade Simića u selu Berivojce i Milana Stolića u Kosovskoj Kamenici.