Kosovska policija prekinula srpsku svadbu u Kamenici, mladenci dobili kaznu zbog glasne muzike

Svadba
Izvor: Gazeta Express

Kosovska policija prekinula je u Kamenici srpsku svadbu u trenutku kada je mladoženja dolazio po mladu, jer su kako su naveli neko prijavio da je muzika previše glasna. Domaćinima je uručena novčana kazna, ispričao je za Kosovo onlajn jedan od svatova. 

"Svadba je prekinuta tokom dolaska mladoženje sa svatovima po mladu. Neko se žalio na glasnu muziku. U dvorištu porodične kuće mlade, osim svatova, došli su i klavijaturista i pevač. Muzika uopšte nije bila glasna", rekao je taj gost i naveo da je u tom trenutku bilo oko 30 svatova. 

Sve se dešavalo, kako je rekao, juče oko 12.30. 

"Došla je Kosovska policija, rekli su da prekinu muziku, domaćini su poslušali", naveo je i dodao da je domaćinu naknadno uručena kazna u crkvi. 

Kako je ispričao, svatovi su nakon dolaska kosovske policije otišli u crkvu, a potom u restoran. 

On kaže da nije poznato ko je podneo prijavu Kosovskoj policiji, ali navodi da u tom delu Kamenice žive tri srpske porodice, a da su svi ostali Albanci. 

"Mladina porodica nije imala problema sa komšijama i svi su čestitali. Dan pre venčanja sve komšije Albanci su došli da čestitaju i požele sreću mladencima", naveo je jedan od svatova.