Nakon Klokota, obijena i crkva u Partešu, na meti hram Svete Trojice

Crkva Svete Trojice u Partešu
Izvor: Printskrin

Nakon Crkve Svetog Petra i Pavla u Klokotu, kako saznaje Kosovo Onlajn, na meti se danas našla i Crkva Svete Trojice u Partešu.

Za sada nepoznati napadači su na Zadušnice obili crkvu, i ukrali platno sa izvezenim krstom koje je imalo pozlaćenu boju, a tom prilikom su odneli i nešto novca.

Podsećanja radi, danas se saopštenjem oglasila Kancelarija za KiM koja je nakon obijanja crkve u Klokotu, navela da je "sramota da Srbi na Kosovu i Metohiji ni na Zadušnice nemaju mira i da se njihovi verski objekti skrnave i nalaze na meti čak i na dan kada obeležavaju spomen na svoje preminule". 

Rados
06. Mart 2021.
Obijaju Srpske crkve jer im smeta sve sto je Srpsko pokusavaju da uniste Srpaku istoriju i Srpski duh na Kosovu.A traze da udju u UNESKO .E tek sada nikada necete moci postati clan Uneska.Jer svet vidi sta se radi svakodnevnim nspadima na Srpske svetinje ma ljude i imovinu.Samo Kosovu u granicama Srbije i nista manje.Srbija mora da postoji na Kosovu.Bez toga nestace Srpski narod a i ostale manjine .Oni zele etnicko cisto Kosovo samo sa Albancima.To ce tesko da ostvarite.
Ivan
06. Mart 2021.
Kosovo je samostalna država i tako će i ostati!
Volkov
06. Mart 2021.
Ivane, Ivane... Nemojte biti toliko naivni. To su vam samo slatki snovi i puste zelje.