Napadnut srpski mladić u Bošnjačkoj mahali, Radojević o incidentu izvestio komandira karabinjera

Radojević i Fedel
Izvor: Opština Severna Mitrovica

Trojica mladića albanske nacionalnosti pretukla su kasno sinoć u naselju Bošnjačka mahala u severnoj Mitrovici mladića srpske nacionalnosti, a o tom incidentu danas je gradonačelnik Severne Mitrovice Milan Radojević izvestio komandira karabinjera Multuinacionalne specijalne jedinica (MSU) pukovnika Stefana Fedela.

Na sastanku sa Fedelom, gradonačelnik Radojević je posebno izrazio zabrinutost zbog činjenice da je jedan od osumnjičenih, koji je učestvovao u prebijanju nedužnog srpskog mladića, pripadnik Кosovskih bezbednosnih snaga.

Kako je saopšteno, Radojević je pozvao pripadnike Кfora i sve njihove jedinice da povećaju prisustvo i budnost na terenu kako bi se ovakvi napadi na Srbe sprečili, i kako bi se svi građani Severne Mitrovice osećali bezbednim. 

Radojević je pozdravio brzu reakciju pripadnika КP regiona Sever u kojoj su identifikovani osumnjičeni i jedan deo njih priveden i takođe zatražio od njih da pojačaju patrole, budu vidljivi među građanima, kako bi se svi građani osećali sigurnim. 

Radojević je na sastanku sa Fedelom zahvalio na dosadašnjoj saradnji i izrazio očekivanja da će se dobra saradnja nastaviti i u budućnosti.

Ja
17. Avgust 2021.
Zasto se to zlo se ne spreci zasto se dozvoljava narod treba da se brani od tog zla sto se dozvoljava godinama branitese takvi su zli narod I ljudi sto se nesme dozvoliti u svojoj zemlji !!!
Džoka
17. Avgust 2021.
Kad budete uveli red u bošnjačoj, sa uličnom prodajom, bespravnom gradnjom, nekontrolisanim širenjem trgovine, koja nije sama sebi cilj, već osvajanje prostora. Kad pokažete ko je vlast na severu Mitrovice biće manje incidenata. Do tada očejmo još sličnih pritisaka.