Održan "Vidovdanski moto skup" u Severnoj Mitrovici, publika uživala u nastupu grupe "Kerber"

Vidovdanski moto skup
Izvor: Kosovo Online

Na sportskim terenima Tehničke škole “Mihailo Petrović Alas” u Severnoj Mitrovici sinoć je održan "Vidovdanski moto skup", koji je okupio veliki broj motociklista sa Kosova, iz centralne Srbije i iz regiona.

Posetioci su imali priliku da uživaju u muzici lokalnog DJ Džoa, "Kontra benda" iz Štrpca i niške grupe "Kerber".

Predsednik moto kluba "Gazimestan" koje je i organizator skupa Dušan Mlađović rekao je za Kosovo onlajn da se nada da su svi prisutni uživali.

"Prilikom organizacije bilo je mnogo administrativnih i materijalnih problema. Sve je to trebalo skockati. Dosta su mi pomagali mladi članovi kluba, koji su željni da rade i sve je ispalo kako treba", rekao je Mlađović.

Bajker Aleksandar Pitulić rekao je da je osećaj zbog boravka na Kosovu izvanredan i da dolazi svake godine.

"Naša je obaveza da dođemo na sveto Kosovo, ovo je naša zemlja. Klub MC Srbija, kojem pripadam osnovali su rodoljubi. Nama znači mnogo što dolazimo, a ljudima ovde da znaju da nisu sami. Gde god da su naša braća mi ćemo da ih obiđemo", rekao je Pitulić za Kosovo onlajn.

"Vidovdanski Moto skup" je bio humanitarnog karaktera, pa su na nekoliko mesta bile postavljene kutije u kojima se sakupljao novac koji će biti upućen Lazaru i Božidaru Radosavljević iz sela Ulije kod Leposavića.