Opština Gračanica nastavlja da pomaže ugoržene, porodici Krstić doniran šporet

Šubarić
Izvor: Opština Gračanica

Opština Gračanica nastaviće sa podrškom socijalno ugroženim porodicama i građanima, kazala je predsednica Opštine Gračanica Ljiljana Šubarić nakon obilaska porodice Krstić.

Kako se navodi u saopštenju ove opštine, Šubarić je obišla danas socijalno ugroženu porodicu Marine Krstić, koja, bez stalnog posla, sa troje maloletne dece živi u Gračanici. Tom prilikom doniran im je „smederevac“ – šporet na drva koji im je bio neophodan da lakše preguraju zimu.

„Kao lokalna samouprava koja vodi brigu o svojim građanima, nastavićemo da pomažemo sve one porodice i pojedince koji imaju probleme, kako bi im olakšali životne uslove. Prošle godine mnoge porodice i pojedince pomogli smo tako što smo im obezbedili šporete, ogrev, pakete sa osnovnim životnim namirnicama i higijenom. Verujem da smo na ovaj način mnogima pomogli, te da su građani uvideli da mislimo na njih“, kazala je predsednica Šubarić.

Marina Krstić zahvalila se Opštini Gračanica i predsednici Šubarić što su pomogli da dobiju novi šporet.

„Nemam stalni posao, radim tamo gde ga ima, teško je ali se nekako snalazimo. Nisam bila u mogućnosti da kupim šporet, mnogo nam znači ova pomoć koja će nam olakšati funkcionisanje“, kazala je Marina.