Po prvi put „Novogodišnji voz“ i za mališane na severu Kosova

Novogodišnji voz
Izvor: Kosovo Online

Poput svojih vršnjaka u gradovima u Srbiji, mališani iz Severne Mitrovice imaće priliku da se tokom vikenda, 28. i 29. decembra, provozaju „Novogodišnjim vozom“ gde ih na putu do Banjske i nazad očekuje lepa zabava i Deda Mraz sa novogodišnjim paketićima.

„Ove godine po prvi put poslovodstvo je prihvatilo naš predlog i 28. i 29. decembra organizovan je novogodišnji voz za mališane sa ovih prostora. Taj voz kreće u 10:40 sati iz stanice Kosovska Mitrovica – Sever i vožnja traje skoro sat vremena. Idemo do Banjske gde je planirano zadržavanje oko 15 minuta, i onda se vraćamo. Voz će biti ukrašen, a za mališane je obezbeđena muzika i Deda Mraz koji će im uručiti i novogodišnje paketiće. Cena karte za tu vožnju iznosi 800 dinara i u tu cenu je uključen i novogodišnji paketić, a za pratioce je cena karte 400 dinara“, rekao je za Kosovo Onlajn Zoran Radovanović, šef organizacione jedinice Zvečan.

Po rečima Radovanovića nema ograničenja kada je u pitanju uzrast deteta.

On ističe da je interesovanje zadovoljavajuće i za sada je popunjeno polovina mesta za prvi dan, a prodaja karata i vaučera za paketiće počinje sutra od osam sati u stanici Kosovska Mitrovica – Sever.

Prijavljivanje se može izvršiti i na broj telefona 064 8947678 i na mejl adresu  [email protected]