Popović: Briga za svaku porodicu i dalje je naš cilj

Srđan Popović u Lapljem selu
Izvor: Facebook

Predsednik opštine Gračanica Srđan Popović obišao je danas radove na izgradnji osam stanova u Lapljem Selu, namenjenih socijalno ugroženim porodica i mladim bračnim parovima.

"Radovi idu punim intenzitetom, a predsednik opštine Gračanica Srđan Popović danas je sa direktoricom opštinskog odeljenja urbanizma Mirjanom Stanojević posetio gradilište i najavio da je pred opštinom Gračanica i dalje isti cilj, a to je briga za svaku porodicu", navodi se u saopštenju objavljenom na Fejsbuk stranici "Srpska lista - Gračanica".

Popović je istakao da opština Gračanica mora da razmišlja o budućnosti i na koji način može da reši probleme svojih meštana. 

"Ono što je najbitnije i što smo sebi stavili kao jedan od ciljeva je to da sve porodice kojima je neophodno rešavanje stambenog pitanja dobiju krov nad glavom“, rekao je Popović tokom obilaska u Lapljem Selu.

"Izgradnjom ovih zgrada upotpuniće se kontinuitet stabenog zbrinjavanja na teritoriji opštine Gračanica. Prethodno je takođe u Lapljem Selu opština finansirala izgradnju 24 stana takođe za socijalno ugrožene porodice i mlade bračne parove dok je u Gračanici izgrađena zgrada od 36 stanova za istu namenu", dodaje se u saopštenju.