Popović razgovarao sa gradonačelnikom Budve o zajedničkim projektima

Popović - Carević
Izvor: OG

Predsednik opštine Gračanica Srđan Popović otputovao je u Crnu Goru gde je razgovarao sa gradonačelnikom Budve Markom Carevićem o budućoj saradnji i zajedničkim projektima, prenosi RTV Kim.

„Mi sa Kosova proživljavamo jedan veoma težak period, veoma je bitno da nam svi naši srpski predstavnici dolaze na Kosovo i Metohiju, pre svega zato što to ima jednu jaku simboliku, a to je da naš narod nije zaboravljen. Nadam se da će ova naša saradnja u budućem periodu da se produbi kroz projekte. Mogu svi da budu sigurni da naš narod neće biti zaboravljen gde god živeli i da će Budva i Gračanica ovo prijateljstvo negovati i da će buduću saradnju podići na viši nivo“, istakao je Popović.

Gradonačelnik opštine Budva Marko Bato Carević poručio je da će sarađivati sa Opštinom Gračanica kako bi realizovali određene projekte.

„Mi smo bratski narod i to treba svi da znaju, mi ćemo nastaviti da gradimo svoje i ekonomske i kulturne odnose na višem nivou nego što oni jesu. Ovo je prilika da naša braća sa Kosova dodatno upoznaju čitavu Boku i Crnu Goru i da jedni drugima imamo šta da kažemo i pokušamo da realizujemo određene projekte u narednom periodu“, kazao je Carević.