Preminuo direktor Tehničke škole u Severnoj Mitrovici Radovan Tanić

Radovan Tanić
Izvor: Radio Kontakt Plus

Direktor srednje Tehničke škole “Mihailo Petrović Alas” u Severnoj Mitrovici Radovan Tanić iznenada je preminuo juče u 64. godini, prenosi Radio Kontakt Plus.

“Tehnička škola ‘Mihailo Petrović Alas’ iznenada je ostala bez oslonca, prijatelja i čoveka velikog srca, direktora Radovana Tanića”, navedeno je u objavi na Fejsbuk stranici ove škole.

Komemorativna sednica biće održana sutra, 24. maja, u amfiteatru Tehničke škole u 10 sati. Knjiga žalosti biće otvorena od 9.30 u amfiteatru, a narednih dana i u sali za sastanke škole.

Radovan Tanić rođen je u Kosovskoj Mitrovici 29. maja 1958. godine.

Diplomirao je na Elektrotehničkom fakultetu u Prištini 1992. godine. U Srednjoj tehničkoj školi u Kosovskoj Mitrovici bio je zaposlen od 1988. do 2004. godine kao profesor stručnih predmeta na području rada elektrotehnike, a od 02.12 2004. kao v. d. direktora škole. Do zadnjeg dana uspešno je obavljao funkciju direktora Srednje tehničke škole ”Mihailo Petrović Alas”. Bio je aktuelni predsednik Omladinskog karate kluba ”Kosovska Mitrovica”. Takođe, bio je i odbornik u Skupštine opštine Severna Mitrovica, kao i član saveta Fakulteta tehničkih nauka u Kosovskoj Mitrovici.

Iza sebe je ostavio suprugu i troje dece.