Pripadnici KBS u Gračanici dele zaštitne maske, ali ne govore za medije

Gračanica
Izvor: Kosovo Online

Na platou ispred stanice Policije u Gračanici tokom čitavog dana stoje pripadnici Kosovskih bezbednosnih snaga, sa obrazloženjem da su tu da podele prolaznicima zaštitne antikovid maske.

Građani Gračanice uglavnom nisu bili zainteresovani da uzmu maske od KBS-a, i mali broj njih je prišao štandu.

"U odnosu na Aljbina Kurtija koji nikada nije pozvao srpsko stanovništvo da se vakciniše, a uvedene su stroge mere, ovo je dobar gest. Da nam nije Srbije, mi bismo ostali bez vakcina", rekao je jedan od žitelja Gračanice.  

Jedna od prolaznica je rekla da je iz radoznalosti uzela masku, ali da je ne zanima ko ih, i zašto deli građanima.

Podeljeno je oko 1.000 maski. Pripadnici KBS nisu imali odobrenje da odgovoraju na naša pitanja. Usmerili su nas na nadležno ministarstvo.

Ibarska lasica
24. Avgust 2021.
Srbi iz Gracanice.. more i sirce kad je mufte..
Realna
24. Avgust 2021.
Pa da, jos malo cemo da budemo izdajnici! Brate sa severa godinama se na nas vadite da ste ugrozeni i da zivite teskim zivotom. Ne placate struju, porez, zivot vam je duplo jeftiniji.Dodji malo ovde da podelis to sirce sa nama. Dacemo ti ga gratis kako bi osetio tugu i gorcinu naseg zivota. Ljubi te sestra!!!!!
Goni
24. Avgust 2021.
Bravo realna sve sto rade i dibro sve oni na sever vezace za politiku a sami svi na sever rade na institucije uzme plate kao ministri poslanika parlamenta na opstinu na policiju uzme dobre plate tendere sve kad ovi iz juzne nesto idonro da je bez politike nazivaju izdanike ncnc kad imas sve posao plate meditje sve sta te zanima za drugi to je realitet pa ne vezaj sve sa politikom w
Ibarska lasica
25. Avgust 2021.
A ko tebi rece sestro mila da sam ja sa severa? Nisam, sestrice mila. Iz Pristine sam! Stanujem u Gracanici. I ovo sam danas gledao iz Centra.. i stideo se! Svi koji su se slikali danas za NJIHOVE potrebe su bili iz Gr.
Moi
25. Avgust 2021.
Bravo kbs