Radojević čestitao Badnji dan i Božić

Milan Radojević
Izvor: Kosovo Online

Gradonačelnik Severne Mitrovice Milan Radojević čestitao je episkopu Teodosiju, monaštvu, sveštenstvu i svim vernicima srpske pravoslavne crkve Rođenje Isusa Hrista.

"Svim vernicima koji slave Badnji dan i Božić po julijanskom kalendaru upućujem najiskrenije čestitke povodom ovog najradosnijeg i najsvečanijeg hrišćanskog praznika. Želim Vam srećno i blagosloveno obeležavanje rođenja Hristovog u nadi da će mir, strpljenje i ljubav nastaniti naša srca. Kao i naši preci koji su kroz istoriju prolazili kroz teška vremena, situacije i iskušenja, sa verom u srcu i zajedništvo, uspeli su da iz svega toga izađu jači i složniji. Ovaj praznik treba da nas nadahne da negujemo vrednosti zajedništva, mira i sloge i da nam da snagu da se izborimio sa svim izazovima i teškoćama", naveo je Radojević u čestitki dostavljenoj medijima.

Radojević je istakao da je u prethodnoj godini bilo je puno izazova i dodao da se još jednom se pokazalo koliko su važni zdravlje, humanost i zajedništvo.

"Neka radost Hristovog rođenja i obnove života bude nadahnuće da i u ovoj godini spremno dočekamo sve izazove koji se postave pred nama", istakao je gradonačelnik.

Takođe je dodao da ćemo da nastavimo uredno i posvećeno da radimo za naš grad kako bi potomcima obezbedili sigurnije mesto za život.

"Neka vama i vašim porodicama Badnji dan donese toplinu, spokoj i ljubav, a Božić zdravlje, duhovnu radost i veru u bolje sutra. Mir Božiji, Hristos se rodi", poručio je gradonačelnik Severne Mitrovice Milan Radojević.

vladan jevtic
06. Januar 2021.
a vucicu jesi li cestitao ? ako nisi zasto nisi? a ani fikus sto nisi cestitao?