Radojević: Godina za nama bila je puna izazova ali i uspeha i nade u neko bolje sutra

Milan Radojević
Izvor: Kosovo Online

Godina za nama bila je puna izazova ali i uspeha i nade u neko bolje sutra. U izazovnim trenucima pokazali smo snagu, jedinstvo, solidarnost i empatiju, znajući da većinu važnih stvari u svetu postižu samo oni koji nisu odustajali kada se činilo da nade uopšte nema, ističe se u čestitki gradonačelnika Severne Mitrovice Milana Radojevića.

U teškim trenucima svi smo bili kao jedan, jedinstveni i odlučni da branimo i odbranimo pravo na slobodu i na opstanak. Da bismo zajedno postigli velike stvari moramo, ne samo da delujemo, već i da sanjamo, ne samo da planiramo, već i da verujemo, ističe se u objavi Radojevića na Fejsbuku. 

"Zahvaljujući podršci koju nam ukazujete, imamo razloga za optimizam i veru da će naredna godina biti bolja i uspešnija. Neka nam praznični duh i Nova godina donesu mir, zdravlje i neprolaznu radost, da Novu godinu dočekamo okruženi toplinom svojih najbližih", poručio je gradonačelnik Severne Mitrovice. 

Radojević je svim sugrađanima u novogodišnjoj noći poželeo da im se ostvare sve želje koje imaju, posebno one na kojima svakodnevno rade, da sačuvaju zdravlje svoje porodice, da postanu uspešniji na poslu nego u prethodnim godinama, da ostanu bezbedni i sigurni, i da konačno izađemo kao pobednici iz pandemije i nastavimo da ostvarujemo svoje snove nesmetano.