Rančevi i školski pribor za prvake u Sušici

Dodela školskog pribora
Izvor: Naša Gračanica

Predstavnici Opštine Gračanica podelili su danas rančeve i školski pribor đacima prvacima u Osnovnoj školi „Sveti Sava“ u Sušici.

Rančeve i pribor prvacima je danas uručila predsednica Opštine Gračanica Ljiljana Šubarić, koja im je tom prilikom čestitala polazak u školu i poželela im dabar uspeh.

"Potrudili smo da ovim skrom poklonima obradujemo našu decu i verujem da smo u tome uspeli. Osmesi na licima dece govore da se raduju i poklonima ali i polasku u školu. Poželeli smo im dobar uspeh i da budu dobri đaci. Nastavićemo da radimo na stavarnju još boljih uslova u obrazovanju kako bi svoj našoj deci omogućili bolje i srećnije odrastanje.  Roditeljima želim da budu ponosni na svoju decu, a od učitelja tražim da ih lepo vaspitaju i stvore dobre i poštene ljude", rekla je Šubarić.

Šubarić je bila u pratnji pratnji direktorice za obrazovanje Brankice Nićić i direktora Odeljenja za sport i omladinu Dušana Cvejića, a opštinski rukovodioci posetiće sa početkom nove školske godine i ostale škole u Gračanici.