Slavko Simić i Adrijana Hodžić čestitali pravoslavnim vernicima sutrašnju proslavu Uskrsa

Slavko Simić, načelnik okruga
Izvor: Kosovsko - mitrovački Okrug

Načelnik Kosovskomitrovačkog okruga Slavko Simić i zamenica gradonačelnika Severne Mitrovice Adrijana Hodžić čestitali su crkvenim velikodostojnicima, sveštenstvu, pravoslavnim vernicima i svim građanima koji sutra proslavljaju veliki hrišćanski praznik Uskrs.

Simić je u svojoj čestitki naveo da praznik Hristovog vaskrsnuća na Kosovu oduvek ima poseban značaj.

“Tako se i danas, kada je Кosovo razapeto kao što je Isus bio razapet, mi molimo za mir, ljubav i zdravlje svih ljudi dobre volje. Svim vernicima pravoslavne veroispovesti u ime Кosovskomitrovačkog upravnog okruga i u svoje lično ime želim da u miru i slozi u krugu svojih porodica proslave jedan od najvećih hrišćanskih praznika. Hristos vaskrse! Vaistinu vaskrse!”, poručio je Simić.

Čestitke je uputila i zamenica gradonačelnika Severne Mitrovice Adrijana Hodžić koja je izrazila nadi “da ćemo u vremenu punom neizvesnosti i iskušenja pronaći snagu da prevaziđemo sve teškoće i da će duh tolerancije i uzajamnog razumevanja prevladati među svima nama”.

“ Želim Vam da predstojeće uskršnje dane provedete u duhovnom miru i zdravlju, sa verom u bolju budućnost,” navodi se u čestitki Adrijane Hodžić.