Sofronijević: Prisustvovao sam sednici o Kosovu i Metohiji, ono je velika sramota opozicije

Incident u Skupštini Srbije
Izvor: printskrin

Srećko Sofronijević, koga su pripadnici specijalne jedinice Rosu ranili prilikom upada na sever u oktobru 2021. godine, juče je prisustvovao sednici Skupštine Srbije, kad su predstavnici opozicije pravili haos, prenose Novosti.

"Zaista sam kao Srbin s Kosova i Metohije šokiran jučerašnjim haosom i pokušajem nasilja koji su neki neodgovirni političari iz opozicije napravili u Skupštini Srbije. To je njihova velika sramota. Nama Srbima sa Kosova i Metohije treba mir, treba nam sloga i jedinstvo, a ne nasilje i podele. Kome one ružne scene juče idu u prilog? Nama Srbima sa KiM sigurno ne treba, nikakvo dobro od toga juče nismo imali. Važno je da smo i juče videli podršku naše države Srbije i predsednika Aleksandra Vučića, naše Kancelarije i direktora Petkovića, a ovi neodgovirni što gledaju samo svoje interese ne zaslužuju našu pažnju", kaže Sofronijević.

Sofronijević kaže da će i danas biti u Skupštini Srbije.

"Biću sa svojom braćom sa Kosova i Metohije i Srpske liste na čelu sa Milanom Radoičićem koga Priština i Kurti napadaju isto kao što ga napadaju neki naši opozicionari. To vam sve dovoljno govori ko najviše radi za nas i naš ostanak i opstanak na Kosovu", kaže Sofronijević.