Spirić obišao JKP ”Standard” i radionicu koja reparira inventar na dečijim igralištima

Spirić - Obilazak JKP "Standard"
Izvor: Radio Mitrovica Sever

Predsednik Privremenog organa opštine Kosovska Mitrovica Aleksandar Spirić obišao je danas radionicu tehničke službe Javnog komunalnog preduzeća ”Standard”, koja između ostalog radi i reparaciju elemenata za dečija igrališta u parkovima i na zelenim površinama, javlja Radio Mitrovica Sever.

“Kada je u pitanju zaštita životne sredine, veliku ulogu igra JKP ’Standard’ u Kosovskoj Mitrovicu, pored građana od kojih se zahteva da budu savesniji i pruže podršku očuvanju životne sredine. Ono što karakteriše radnike JKP ’Standard’ je timski rad u svemu pa, i u ovom složenom poslu koji obuhvata reparaciju klackalica, ljuljaški i ostalog inventara na igralištima”, rekao je Spirić.

Naglasio je da su vredni radnici ovog preduzeća  za 48 sati počeli i završili dobar deo reparacije svega što je potrebno od elemenata za dečije igralište u naselju Brđani.

„Ovo je samo mali deo onoga što smo obećali kada smo obišli porodice u ovom naselju i evo već se deo tih planova i realizuje”, dodao je Spirić.

Rukovodilac JKP ”Standard” Aleksandar Trajković rekao je da  će radnici tehničke službe nastaviti da se bave popravkom i reparacijom mobilijara na igralištima.

Iz JKP „Standard“ apeluju na građane da se savesno ophode prema gradskom mobilijaru, kako bi svima bilo ugodnije i lepše u gradu.