Srpska trobojka širom Kosova na Dan nacionalnog jedinstva

Leposavić - srpske zastave
Izvor: Kosovo Online

U srpskim sredinama na Kosovu danas je istaknuta srpska trobojka u znak obeležavanja Dana srpskog jedinstva, slobode i nacionalne zastave.

Zastava je osvanula u svim delovima Kosova u kojima žive Srbi, Kosovskom pomoravlju, Gračanici, Štrpcu, Leposaviću, Kosovskoj Mitrovici, Zvečanu, Zubinom Potoku...

Zastave su istaknute institucijama i javnim objektima, spomenicima, ali i na privatnim stanovima i zgradama.

Dan srpskog jedinstva, slobode i nacionalne zastave obeležava se danas u Srbiji i Republici Srpskoj.

 

sami
15. Septembar 2021.
posle kaze ne provociramo oni su problem ceo balkana od CG sta su radili na bosnu svu gde ali ne razumem kurti kako tolerise ovakve provokacie treba svi zatvoriti na DYZ po 2 godine zatvor ko digne glavu slomiti i kraj price kao onaj serbski cernagorac sto plakao nemoj ruka molim samo ovaj jezik razume serbi
Miodrag iz Peći
15. Septembar 2021.
Ja ne znam što ste tako nervozni? Pa 28.novembra na dan albanske zastave je isto širom KiM i u Bujanovcu i Preševu gde su vanprotokoralno i inkognito dolazili čak dva albanska predsednika, kao došli su u Sijarićku Banju da se leče.
Eto i Srbi se ugledali na vas i tražimo Autonomnu Pokrajinu (ZSO) kao što ste vi imali, i Srpska Lista je kopija LDK, i srpski predsednik će biti predsednik svih Srba, i svi Srbi će imati srpske pasoše i pravo glasa samo što nećemo kopirati Albance jer nećemo imati UQK jer imamo reguralnu Srpsku Vojsku.
P. S. Što se tiče (H)Rista, niste vi njega hapsli što je Crnogorac već je Srbin i hspsili ste ga ne po Kurtijevom naređenju već po Milovom.
Tadic
15. Septembar 2021.
Druze, lezi malo odmori, pij malo vode i opusti se, mnogo si mi nesto nervozan