Todosijević podelio paketiće mališanima rođenim tokom 2022. godine

Ivan Todosijević uručio poklone
Izvor: Opština Zvečan

Opština Zvečan je uz podršku Kancelarije za Kosovo i Metohiju za svu novorođenu decu sa područja opštine obezbedila novogodišnje paketiće u vrednosti od 9.793 dinara. Poklone je uručio predsednik opštine Zvečan Ivan Todosijević.

Todosijević je tokom uručenja poklona čestitao novogodišnje praznike i istakao, da će opština nastojati iz godine u godinu da ulaže u sve aktivnosti koje doprinose unapređenju položaja dece i omladine na ovim prostorima.

„Važno je da pokažemo koliko su nam deca bitna ali da smo i uprkos napetoj bezbednosnoj situaciji, uspeli da i ove godine obradujemo naše najmlađe sugrađane i ulepšamo im predstojeće praznike. Nadam se da će ovo postati tradicija i da ćemo u narednim godinama moći da se pohvalimo da smo uvećali broj dece kojoj ćemo pokloniti slatkiše sa namerom da im ulepšamo praznike“, kazao je Todosijević.

Todosijević je zahvalio Кancelariji za Кosovo i Metohiju jer sa radošću i ponosom svake godine obezbeđuju paketiće za najmlađe sa željom da sledeća godina bude još uspešnija i bolja od prethodne.

U opštini Zvečan od početka godine do danas rođeno je 97 beba, što je duplo više u odnosu na prošlu godinu.