U Leposaviću održana humanitarna akcija za Magdalenu Nedeljković

Leposavić za Magdalenu Nedeljković
Izvor: Kosovo Online

Posle više uspešno realizovanih humanitarnih akcija, Lokalni savet mladih i volonteri Crvenog krsta iz Leposavića danas su, na platou ispred zgrade Opštine Leposavić, organizovali akciju prikupljanja pomoći za lečenje Magdalene Nedeljković (6) iz Severne Mitrovice.

"Lokalni Savet mladih i volonteri Crvenog krsta Leposavić danas su se priključili akciji prikupljanja pomoći za lečenje Magdalene Nedeljković iz Kosovske Mitrovice koja boluje od tuberozne skleroze. Za lečenje na klinici u Hjustonu, potrebno je 250.000 evra, jedan deo novca je do sada prikupljen ali nedovoljno", rekao je predsednik Saveta mladih Dušan Milanović.

Milanović je apelova sve humane ljude iz opštine Leposavić da pomognu u prikupljanju sredstava za lečenje malene mitrovčanke.

"Pozivam sve humane ljude, građane opštine Leposavić da još jednom pokažu humano srce, da zajedničkim snagama učestvujemo u prikupljanju pomoći za lečenje i Magdaleni obezbedimo srećnije detinjstvo. Akciju prikupljanja pomoći nastavićemo i narednih dana u ugostiteljskim objektima i trgovinskim radnjama u Leposaviću, Lešku i Sočanici", dodao je Milanović.