Vitošević: Vrhunski profesionalizam KO; Jevtić: Uvek ste ispred drugih

Jevtić, Vitošević
Izvor: Kosovo Online

Rektor Prištinskog univerziteta sa privremenim sedištem u Severnoj Mitrovici prof. dr Zdravko Vitošević uputio je iskrene čestitke zaposlenima na portalu Kosovo onlajn povodom obeležavanja dve godine uspešnog rada.

Vitošević je istakao da je, sarađujući sa njima, imao čast i zadovoljstvo da upoznam “vrhunske profesionalce koji sjajno poznaju probleme o kojima izveštavaju, tačnost i pravovremene reakcije na sva dešavanja o kojima govore u svojim izveštajima i prilozima”.

“I baš zbog svega toga, ali i zbog njihove nepristrasnosti i poštenog odnosa prema poslu kojim se bave, svima na portalu Kosovo onlajn želim da traju još dugo u medijskom prostoru”, navodi se u čestitki rektora PU prof. dr Zdravka Vitoševića.

Povodom dvogodišnjice rada KO, potpredsednik Srpske liste Dalibor Jevtić kaže da kada za relativno kratko vreme uspete da svojim radom budete u samom vrhu medija na ovim prostorima, onda to dovoljno govori o činjenici da portal Кosovo Onlajn zaista pokazuje da se rad svakako isplati, poručio je u čestitki

On je istakao da kvalitet koji poseduje Kosovo onlajn može da navede da neko pomisli da ovaj portal postoji znatno duže.

“Prisutnost na terenu, prvi u izveštavanju i uvek ispred drugih daje mi za pravo da kažem da je Srbima na ovim prostorima, a i šire, bio potreban upravo ovakav medij koji uvek objektivno i nezavisno izveštava o svim događajima. Danas ste najcititiraniji među vašim kolegama koji preuzimanjem vesti sa vašeg portala nedvosmisleno potvrđuju upravo ove moje reči. Sa druge strane sada kada ste javni prostor navikli na ovaj visok nivo profesionalizma u poslu koji radite sigurno su očekivanja svih da u narednim godinama iz dana u dan rastete sve više i više”, rekao je Jevtić.

On je zaposlenima na portalu Kosovo onlajn zahvalio i na profesionalnoj saradnji u prethodnom periodu izražavajući nadu da će se sa takvom praksom nastaviti i budućnosti.

“Srećna vam druga godišnjica postojanja i neka svaka sledeća bude još uspešnija!”, poručio je Jevtić.