Vučić čestitao Ramazanski bajram vernicima islamske veroispovesti

Aleksandar Vučić
Izvor: instagram buducnostsrbijeav

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić čestitao je Ramazanski bajram Reisu-l-ulemi Islamske zajednice Srbije i glavnom muftiji i predsedniku mešihata Islamske zajednice u Srbiji, kao i svim vernicima islamske veroispovesti, saopštila je pres služba predsednika Srbije.

"Uz najiskrenije želje da radost velikog praznika bude nadahnuće za složno delovanje na jačanju tolerancije i dalje snaženje skladnih međuverskih odnosa, Vama i svim vernicima Islamske zajednice od srca čestitam Ramazanski Bajram", rekao je Vučić.

On je istakao u čestitki da čvrsto veruje da će Bajram biti plemeniti podsticaj da u duhu zajedništva i prijateljstva nastavi složni rad na razvoju Srbije, uz svest da jedino u istinskom zajedništvu “možemo da budemo spremni za valjane odgovore pred izazovima savremenog sveta”.

"U isto vreme, toplo Vam zahvaljujem što ste vašim delima, prožetim porukama večne i neprolazne Božje ljubavi, doprineli sveukupnom snaženju naše Republike Srbije, na dobrobit svih naših građana. Uz tople želje za dobro zdravlje, blagostanje i sreću Vama i vašim porodicama, želim da praznične dane provedete u duhovnoj radosti i obilju svakog dobra!  BAJRAM ŠERIF MUBAREK OLSUN!", poručio je Vučić.