Opljačkana porodica Stević iz Gračanice

Opljačkana porodica Stević iz Gračanice
Izvor: Kosovo Online

Nepoznate osobe opljačkale su sinoć kuću Dragoljuba Stevića iz Gračanice i odneli novac i zlatan nakit, a ovo nije prvi put da se porodica Stević nađe na meti lopova.

Stević je za Kosovo onlajn ispričo da su po povratku kući on i supruga zatekli  otvorene prozore na dnevnoj i spavaćoj sobi na spratu. Kada su ušli u kuću stvari su bile ispreturane, a garderoba razbacana po podu.

  
"Odmah sam ustanovio da mi je odnet novčanik sa bankovnim karticama i 300 evra u gotovini, kao i zlatan nakit u vrednosti od najmanje 400 evra.To malo para koje sam sakupljao za magnetnu rezonancu oni su odneli. Trećeg avgusta mi je zakazana operacija kuka u Nišu. Šta će dalje da bude, ne znam, ali ovo što se nama radi je strašno", ispričao je Dragoljub Stević.

Novembra 2020. godine ova porodica je prvi put opljačkana. Tada su lopovi odneli novac u vrednosti od 500 evra i nešto od zlatnog nakita.

Stević ističe da su mu policajaci i forenzičari nakon uviđaja preneli da nema otisaka prstiju i da su pljačkaši koristili rukavice.