Pronađen mladić iz Mališeva čiji je nestanak jutros prijavljen

policija
Izvor: Radio Kim

Dvadesetosmogodišnji Jetmir Rudi iz sela Rud kod Mališeva, koji je nestao u subotu, pronađen je i trenutno se nalazi u bolnici, prenosi Koha.

Informaciju je za taj prištinski medij potvrdio zamenik gradonačelnika Mališeva Hajdin Beriša, rekavši da je Rudi pronađen i poslat u Univerzitetski klinički centar Kosova.

Kako se sumnjalo, njega je otelo nekoliko osoba, a to je ranije potvrdila i kosovska policija. Portparol policije za region Đakovica Nisret Đurkaj rekao je za Kohu da je nestanak Jetmira Rudija policiji prijavio njegov brat, jutros oko 9 sati.

"Obaveštavamo vas da je danas 22.11.2020 oko 09. u Policijsku stanicu - Mališevo došao član porodice nestalog i koji je objavio da je juče 21.11.2020 oko 17:00 njegov brat J.R, rođen 1993. godine, napustio je kuću u selu Rud i od tada mu se gubi trag. Prema informacijama, reč je o otmici", saopštila je policija.

Koja je, nakon potvrde zamenika gradonačelnika Mališeva da je Rudi pronađen, kontaktirala i Kosovsku policiju, gde im je rečeno da se policija oglasiti saopštenjem.