Pucnjava u centru Gračanice, policija ranila osumnjičenog

Pucnjava u Gračanici
Izvor: Kosovo Online

U Gračanici je danas došlo do vatrenog okršaja kada je oko 17 sati iz policijske stanice u Gračanici pobeglo lice koju su pripadnici policije prethodno uhapsili. Tom prilikom jedan policajac je upotrebio vatreno oružje i ranio osumnjičenog u predelu ramena. Osumnjičeni je van životne opasnosti, potvrdio je za Kosovo Onlajn komandir policijske stanice u Gračanici Bratislav Trajković.

"Pripadnici interventne jedinice su danas zaustavili vozilo u kojem se nalazila osoba za kojom je raspisana poternica zbog napada na službeno lice.

Ta osoba, kao i osoba koja se nalazila na mestu suvozača, a kod koje je pronađeno hladno oružje i protiv koje je podneta prijava, privedene su i zadržane u policijskoj stanici do dolaska jedinice iz Vučitrna, koja je trebalo da preume osobu za kojom je raspisana poternica.

Pre dolaska policajaca iz Vučitrna, osumnjičeni je pobegao iz policijske stanice, a policajci su krenuli za njim. Tom prilikom jedan policajac je upotrebio vatreno oružje i ranio osumnjičenog u predelu ramena. Osumnjičeni je van životne opasnosti", rekao je Trajković.