Supruga ranjenog Delevića: Albanci nam šalju preteće poruke, plašim se za bezbednost svoje porodice

Petković u poseti Miljanu Deleviću
Izvor: Kosovo Online

Ana Delević, supruga ranjenog Miljana Delevića rekla je da se plaši za bezbednost svoje porodice jer njoj i njenom suprugu, koji je danas prebačen na VMA, na društvenim mrežama stižu preteće poruke od Albanaca.

"Plašim se, kako da se ne plašim, kod kuće imam malo dete od sedam godina", rekla je Delević za Kosovo onlajn.

Ona je istakla da je njen profil trenutno blokiran i da ne može da postavlja objave, niti da odgovara na poruke.

Ona je danas posetila supruga i navela da je on prebačen na VMA u Beogradu.

"On je za sada dobro, svestan je. Videla sam ga na pet minuta, toliko su mi dozvolili jer je bio na intenzivnoj nezi. Prebacili su ga danas na VMA, ja sam se vratila kući", kazala je Delević.

Dodala je da se prilikom posete srela i sa direktorom Kancelerije za Kosovo i Metohiju Petrom Petkovićem, koji joj je rekao da se Vlada Srbije zalaže da se na Kosovu održi mir i stabilnost.

Delević je ponovo izrazila zabrinutost zbog pretećih poruka ističući da u Severnoj Mitrovici nema nadležnih organa i policije kome bi mogla da se obrati za pomoć i traži zaštitu.

"Ništa, ključ u bravu i zaključaj se u kuću. Moj sin juče i danas nije išao u školu. On je prvi razred, mali je, deca su ovde veći političari od odraslih i sve razumeju, možda neće ići u školu ni sledeće nedelje", rekla je Delević.

U jučerašnjem razgovoru rekla nam je da je njen sin na televiziji video da mu je otac ranjen i da joj je bilo jako teško da ga umiri.

Danas nam je kazala da je mališan svome ocu napisao pismo, koje je ostavila da daju ranjenom Deleviću.