Suspendovan pripadnik Rosu Zoran Petrović, oduzeto mu oružje

policajac
Izvor: Indeksonline

Policijski inspektorat Kosova suspendovao je sa dužnosti pripadnika Rosu Zorana Petrovića, koji je pre nekoliko dana u Severnoj Mitrovici iz ličnih razloga fizički napao mladića, prenosi Indeks Onlajn.

Do suspenzije je došlo nakon dodatnih dokaza do kojih je došao Policijski inspektorat, a suspendovanom policajcu je oduzeto službeno oružje.

Pripadnik Rosu Zoran Petrović iz Severne Mitrovice 4. avgusta je u centru tog grada udario mladića, takođe sprske nacionalnosti, pištoljem po glavi, a oružje je opalilo tom prilikom.

Kako je tada za Kosovo Onlajn izjavio svedok, koji je želeo da ostane anomiman, "pripadnik Rosu, Srbin iz Severne Mitrovice, u civilu i van dužnosti, želeći da na neki svoj način reši nerašćišćene odnose u vezi sa tučom u tom gradu prethodnih dana, upotrebio je pištolj, udario po glavi momka i tada slučajno opalio, što je dovelo u opasnost sve prisutne na toj lokaciji, koja je u to vreme bila puna prolaznika".

Pripadnik Specijalne jedinice kosovske policije Zoran Petrović uhapšen je zajedno sa još petoricom osumnjičenih na severu Kosova, navodi Indeks Onlajn.

Delija
07. Avgust 2020.
To je albanski spijun koji namerno hoce probleme na severu da bi upala rosa i maltretirala srbe
Marko
07. Avgust 2020.
Dozivotna zabrana ulaska u srbiju takvi spijuni nam ne trebaju !!!
Анђело
07. Avgust 2020.
Још се хвали Зоки како га његови комаданти из РОСЕ извлаче и да му срби не могу ништа...
CALAC NN
08. Avgust 2020.
USTANI SRBIJO!!!ZOVI SAMO ZOVI,SVI CE ...!!!
IVO ANDRIĆ
08. Avgust 2020.
"Dođu, tako, vremena, kada pamet zašuti, budala progovori, a fukara se obogati!"
Na moju žalost, živim u tim vremenima. U ovom gradu je mnogo fukara i kriminalaca.