Svečlja: Čestitam policiji na zapleni kokaina, Kosovo nije više utočište za kriminalce

Dželjalj Svečlja
Izvor: Facebook

Ministar unutrašnjih poslova Dželjalj Svečlja čestitao je Kosovskoj policiji i njihovim partnerima na obavljanju zadatka, tokom kog je u Lipljanu zaplenjeno između 300 i 400 kilograma kokaina.

Svečlja je rekao da će Kosovo biti beskompromisno u borbi protiv svih kriminalnih aktivnosti koje ugrožavaju bezbednost građana.

"Danas je tokom koordinisane akcije sa institucijama naših partnera kosovska policija zaplenila značajnu količinu sumnjive supstance, kokaina. Zahvaljujem se institucijama naših savezničkih partnera koji su pomogli u ovom otkriću i čestitam pripadnicima kosovske policije na odličnom obavljanju njihove dužnosti. Republika Kosovo sa svim svojim kapacitetima biće beskompromisna u borbi protiv svih kriminalnih radnji koje ugrožavaju bezbednost građana i koje osporavaju vladavinu zakona", poručio je Svečlja.

Kako je ranije navedeno iz Kosovske policije, u Lipljanu je uhapšena jedna osoba povezana sa kokainom, a očekuju se nova hapšenja.

Policijski zvaničnici su potvrdili da ranija vest, koju su preneli neki kosovski mediji, o zapleni 2,2 tone kokaina nije tačna i da je reč o količini između 300 i 400 kilograma.

 

Oni
17. Maj 2021.
Bravo svecla
Gresni pop Milorad
17. Maj 2021.
Covek lepo rekao da oni nisu utociste za kriminalce - oni se tu radjaju .