Film "Bilo jednom u Srbiji“ večeras u Zubinom Potoku

BILO JEDNOM U SRBIJI
Izvor: facebook

U Domu kulture "Stari Kolašin" u Zubinom Potoku, večeras od 19 sati, biće prikazana leskovačka drama "Bilo jednom u Srbiji“, koja spaja istoriju sa bajkom i koja prikazuje Leskovac kao "Mali Mančester“ u doba kada je na ove prostore stigla pariska moda.

Snimljen je na autentičnim lokacijama i na melodičnom leskovačkom dijalektu, a inspiracija za njega bila su sećanja na čuvenu leskovačku porodicu.

U filmu igraju Viktor Savić, Nemanja Oliverić, Teodora Ristovski, Sloboda Boba Mićalović, Zoran Cvijanović, Dragan Petrović Pele, Mira Banjac, Ivan Bekjarev, Dragan Boža Marjanović, Andrija Stoilković, Predrag Miki Manojlović i drugi.

Narednih dana gledaoci će imati prilike da pogledaju i "Leto kad sam počeo da letim", zatim monodramu "Ima neka tajna veza", kao i predstavljanje književnog stvaralaštva Vesne Kapor. O terminu emitovanja građani će biti blagovremeno obavešteni.

Iz centra za kulturu u Zubinom Potoku pozivaju sve da dođu i uživaju u ovim zaista izvanrednim ostvarenjima srpske kinematografije.