Promocija knjige "Priština u srcu" u Domu kulture u Gračanici

dom kulture gračanica
Izvor: Radio Kim

Promocija knjige "Priština u srcu" Nebojše Nikolića, biće održana u subotu od 19 časova u Domu kulture "Gračanica", prenosi Radio Kim.

Nebojša Nikolić je rođen 1962. godine u Prištini. Diplomirao je na Ekonomskom fakultetu u rodnom mestu. Tokom poslovne karijere bio je novinar, komercijalista, bankar, a sada generalni direktor IP "Rad".

"Pronašao sam moje sugrađane na društvenoj mreži u grupi Priština u srcu. Pišu, objavljuju priče, slike, emocije, tajne, podsećaju nas na naš grad, prijatelje, znane i neznane. Mnogo dobro to rade. Neke od njih sam kontaktirao i objasnio im da želim da to prenesem u knjigu, da ostane zapisano. Svi su oni autori ove knjige, i korice su delo našeg zemljaka. A ja sam hteo da budem hroničar jednog doba, koje je trajalo i živi u nama, da zabeležim detalje, sećanja i uspomene iz naše Prištine", rekao je autor o razlozima zašto je napisao knjigu.

O knjizi će osim autora govoriti generalni sekretar Pokreta za Kosovo i Metohiju u Srbiji Radomir Rojević, novinar i publicista Dragana Kuzmanović i novinar i publicista Đorđe Jevtić.