Informatička oprema za OŠ “Mladen Marković” iz Kosovske Vitine

Informatička oprema za školi u Kosovskoj Vitini
Izvor: Kosovo Online

Predsednik Privremenog organa opštine Kosovska Vitina Srđan Nikolić uručio je danas školama i predškolskim ustanovama na ovoj opštini vrednu informatičku i didaktičku opremu, kao i video nadzor obezbeđen sredstvima Kancelarije za Kosovo i Metohiju, prenosi TV Most.

Za OŠ “Mladen Marković” u Kosovskoj Vitini bezbeđena su i sredstva za adaptaciju i zamenu stolarije, kao i videonadzor koji treba da doprinese tome da se bezbednost dece u srpskim sredinama na Kosovu podigne na još viši nivo.

"Oprema koju smo danas uručili samo je deo kontinuirane pomoći koju opština Kosovska Vitina zajedno sa Kancelarijom za KiM pruža obrazovnim i predškolskim ustanovama na svojoj teritoriji. Zahvalni smo Kancelariji, direktoru Petru Petkoviću i pomoćnici direktora Svetlani Miladinov što su prepoznali naše potrebe i pomogli nam. Ova oprema doprineće da naša deca uče i odrastaju u mnogo kvalitetnijim uslovima" istakao je Nikolić koji je sa saradnicima obišao i PU "Đurđevak" za koji je takođe obezbeđen video nadzor, kao i Tehničku školu u ovom mestu.