Klokot: Asfaltiranje ulice u selu Grnčar

Klokot - asfaltiranje ulice u selu Grnčaru
Izvor: Kosovo Online

Rukovodstvo opštine Klokot uprkos pogoršanoj epidemiološkoj situaciji radi na poboljšanju uslova za svakodnevni život žitelja, u toku je asfaltiranje ulice u selu Grnčaru.

„I pored teške situacije sa pandemijom koronavirusa sa kojom se sve veći broj žitelja Klokota suočava, radimo na poboljšanju uslova za svakodnevni život naših građana“, rekao je za Kosovo Onlajn gradonačelnik opštine Klokot Božidar Dejanović.

Dodao je da je obišao radove na asfaltiranju ulice u selu Grnčar.

„Asfaltiramo ulicu „Bolji život“ u Grnčaru dužine 720 metara. Radove vrednosti oko 40.000 evra finasira opština Klokot i organizacija „Demos“ u iznosu od 12.000 evra“, rekao je Dejanović.

Pojasnio je da je ta organizacija opštini dodelila 12.000 evra kao podršku opštini Klokot zbog napretka u administraciji i bolje saradnje sa lokalnom samoupravom, a da ih je opština opredelila za asfaltiranje puta u selu Grnčaru.

Naglasio je da je i u opštini Klokot došlo do povećanja broja zaraženih koronavirusom i da je ukupan broj aktivnih slučajeva 29.

Dejanović je pozvao građane da se pridržavaju propisanih mera za prevenciju i suzbijanje koronavirusa i upozorio da nepoštovanje mera neće biti tolerisano.