Kosovska policija u magacinu u Leposaviću zaplenila cigarete i alkohol

Leposavić kosovska policija
Izvor: Kosovo Online

Regionalna jedinica za istraživanje privrednog kriminala i korupcije – Severna Mitrovica objavila je danas šta je zaplenjeno tokom pretresa u magacinu u Leposaviću u koji u četvrtak upala kosovska policija. Prema njihovim navodima u skladištu se nalazila "roba bez relevantnih dokumenata".

U izveštaju kosovske policije, navodi se da se pretres dogodio oko 14.30 časova i da je povodom slučaja obaveštena jedinica za borbu protiv šverca Carine Kosova koja je izašla na lice mesta.

Kako se navodi u izveštaju, pregledom magacina, koji je u vlasništvu neimenovane žene, pronađeno je i oduzeto: 93 boksova cigareta "Marlboro", "LM", "Vinston", "Davidov", 71 kutija piva "Tuborg" sa po 28 pakovanja, 58 pakovanja "Vranca", 27 pakovanja "Rubina" i 45 pakovanja zaječarskog piva.

U sklopu magacina koji je pretresen nalazi se i market "Tom". Prema rečima zamenika Kosovske policije za region Sever Vetona Eljšanija sumnja se da je zaplenjena roba iz Srbije.

"Da, dobili smo informaciju o sumnji da postoji mogućnost da se u nekom magacinu nalazi švercovana roba. Policija je izašla na lice mesta, ušla unutra i naišla na neprijavljenu robu i neregistrovanu radnju. Kontaktirali su carinu i tužioca i oni su izašli na lice mesta", rekao je Eljšani za Kljan Kosova.