Odbojkaški savez Srbije organizovao testiranje devojčica za reprezentaciju

Odbojkašice
Izvor: Kosovo Online

U organizaciji Odbojkaškog saveza Srbije, a u saradnji sa Odbojkaškim savezom KiM u Severnoj Mitrovici održani su kvalifikacioni treninzi i obavljeno je testiranje kandidatkinja za žensku pionirsku reprezentaciju Srbije, igračica rodjenih 2008. i mlađe.

Kako je za Kosovo onlajn rekao predsednik OS KiM Nikola Radomirović ovo je velika satisfakcija za devojčice sa ovih prostora.

"Ovo testiranje je od velikog značaja za naš savez, pre svega za decu koja su testirana, a od kojih će neka imati priliku da ode na kamp reprezentacije i radi sa vrhunskim stručnjacima, gde će imati prilike da se dokaze i izbori za igranje u reprezentaciji Srbije", rekao je Radomirović.

Prema njegovim rečima ovo je priznanje od strane OSS svim klubovima.

"Ukupno je testirano 21 devojčica iz 3 kluba(Kosovska Mitrovica, Sokolica, Mokra Gora). Za klubove i savez mnogo znači što smo obuhvaćeni svim akcijama kojima rukovodi Odbojkaški savez Srbije. Ovom prilikom im se zahvaljujem, i pozivam ih da uvek kada su u mogućnosti dođu i obiđu rad našeg saveza i klubova“, kaže Radomirović.

Testiranjima je rukovodila Biljana Mihailović, sportski direktor OSS, a pomagali su joj Nemanja Zekić i Dragan Milošević.