Popović posetio Inovacioni centar u Gračanici

Srđan Popović
Izvor: Facebook

Predsednik Opštine Gračanica Srđan Popović sa saradnicima, obišao je danas Inovacioni centar u Gračanici kako bi se informisao o radu te organizacije, koja je tokom prethodnog perioda epidemije proizvodila zaštitne vizire.

Predstavnici Inovacionog centra prezentovali su proces izrade tih zaštitnih maski, navedeno je na Fejsbuk nalogu "Srpska lista - Gračanica".

Od strane Opštine Gračanica, kako je saopšteno, uručen je potrošni materijal, zaštitne folije i dogovorena je buduća saradnja između ove opštine i Inovacionog centara.

U narednom periodu, takođe, biće izrađen veći broj zaštitinih vizira za sva lica koja su direktno izložena koronavirusu.

Popović je pohvalio ideju i trud ovih madih ljudi.

"Drago mi je što na našim prostorima postoji ovakva omladina na koju naša zajednica može uvek da računa. Pozdravljam ideju i trud ovih mladih ljudi, koji treba da budu primer našoj omladini. Mi ćemo se truditi da uvek izađemo u susret i pomognemo ovim maldim ljudima", poručio je Popović.

Proizvodnja zaštitnih maski ide sporo, ali ovaj centar neumorno radi kako bi tokom pandemije koronavirusa proizveo što više maski i time zajedno sa Opštinom Gračanica doprineo u borbi protiv koronavirusa, navodi se u objavi.