Popović razgovarao sa građanima Gračanice: Zajednički rešavamo probleme

Popović sa građanima Gračanice
Izvor: Facebook

Predsednik opštine Gračanica Srđan Popović nakon razgovora sa građanima te opštine, rekao je da stambeno pitanje i zapošljavanje i dalje ostaju gorući problem, ali da je razgovor neophodan radi prevazilaženja problema.

Više od deset građana danas je o svojim svakodnevnim i životnim problemima razgovaralo sa predsednikom opštine Gračanica.

Iako je epidemiološka situacija usporila rešavanje brojnih problema građana, opština je prema rečima Popovića uspela da izađe u susret mnogim porodicama.

"Od samog početka mog mandata cilj je bio da se opština i njeno rukovodstvo približi građanima da čuje sa kakvim se problemima suočavaju i na koji način mi možemo njima da pomognemo. Ovi razgovori i za mene i za rukovodstvo opštine Gračanica su veoma korisni, jer možemo direktno od meštana da čujemo sa kakvim se najčešće problemima suočavaju. Ovo je praksa već treću godinu, a interesovanje je i dalje veliko i ako smo dosta slučajeva uspeli da rešimo", kazao je Popović.

Praksa prijema građana biće nastavljena i narednih dana, a svi građani koji žele da razgovaraju sa predsednikom razgovor mogu zakazati predajom lične karte i broja telefona na portirnici Opštine.