Spirić i Hodžić obišli novu vatrogasnu stanicu u Severnoj Mitrovici

Spirić i Hodžić
Izvor: Kosovo Online

Vršilac dužnosti gradonačelnika Severne Mitrovice Aleksandar Spirić i glavna izvršna službenica opštinske administracije Adrijana Hodžić obišli su danas novu vatrogasnu stanicu u Severnoj Mitrovici.

Kako se navodi u saopštenju, Vatrogasna stanica u Severnoj Mitrovica izgrađena je iz Razvojnog fonda za sever.

"Projekat je implementiran u više faza. Prva faza je obuhvatila pripremu i stabilizaciju terena za izgradnju objekata, uz izmeštanje postojećih instalacija objekata koji su se nalazili na lokaciji za izgradnju Vatrogasne stanice, usvojenu na sednici Skupštine opštine Severna Mitrovica", ističe se u saopštenju.

Uz ove radove, dodaje se, izvedeni su građevinsko arhitektonski radovi, sa naglaskom za statitiku objekata i deo mašinskih radova.

"U drugoj fazi urađeni su kompletni elektroinstalarski radovi, kompletirane mašinske instalacije, vodovod i kanalizacija, kao i priključci na elektroenergetsku, vodovodnu i kanalizacionu mrežu. Osim toga završeni su betonski radovi, kao i asfaltiranje prilaza dela objekta, od glavne ulice do samog ulaza", navodi se u saopštenju.

Implementacijom ovog projekta, isitče se, znatno su unapređeni uslovi rada zaposlenih.

Ovom prilikom predstavnici vatrogasne stanice u Severnoj Mitrovici izrazili su zahvalnost na podršci i saradnji, navodi se u saopštenju.