Todić: Opština Leposavić uz podršku Vlade Srbije rešava probleme i pomaže građanima

Kosovo Online
Izvor: Kosovo Online

Predsednik Privremenog organa opštine Leposavić Zoran Todić istakao je da je zadatak i cilj lokalne samouprave da pomogne svakom domaćinstvu i čoveku, najavjujući nova zapošljavanja i rešavanje problema građana zahvaljujući podršci Vlade Srbije.

Todić je naveo da je na prijemu građana saslušao aktuelne probleme i najavio rešavanje uz podšku Vlade Srbije.

"Organizovao sam prijem građan kako bi saslušao i pomogao u rešavanju problema, a u cilju unapređenja kvaliteta života i stvaranja boljih uslova za život. Zadatak i cilj lokalne samouprav je da pomogne svakom domaćinstvu, svakom čeveku, jednostavno to je naša obaveza. Zahvaljujući najavljenim investicijama Vlade Republike Srbije i ulaganjima u privredu, prerađivačku delatnost, podsticaj razvoja poljoprivrede i ostale oblasti društvenog života, stećiće se uslovi za nova zapošljavanja, ali i rešavanje mnogih drugih problema, koji godinama tište naše meštane", napisao je Todić na Fejsbuku. 

Opština Leposavić u saradnji sa Vladom Republike Srbije i Kancelarijom za Kosovo i Metohiju najavljuje podršku građanima u okviru sveobuhvatnih mera.

"Učinićemo sve kako bi se unapredili uslovi života svakog stanovnika na teritoriji opštine Leposavić", dodao je Todić.

Iz Privremenog organa najavljuju da će  pored dosadašnje prakse i prijema građana četvrtkom, u kalendar aktivnosti predsednika Todića biti uvršten prijem građana i utorkom.